The Prodigy
Foto: @theprodigyofficial

The Prodigy natočí celovečerní dokument o kapele

Kultovní The Prodigy hodlají natočit celovečerní dokument o historii kapely. Režie se mají ujmout Paul Dugdale a Sam Bridger. Těšíme se!


The Prodigy mají za sebou divokou historii, kterou by měl snímek zdokumentovat. Kapela vznikla v britském Essexu v euforickém víru nastupující rave scény, jejíž nový směr právě The Prodigy určili. S úspěchem nepřišla jen sláva a bohatství, ale také závislosti na psychotropních látkách a chaos. Kapela se téměř rozpadla, nakonec však nejdivočejší období přečkala, a to až do roku 2019, kdy zemřel Keith Flint.

Diváci se mohou těšit na archivní záběry, animace, ale i dobová svědectví klíčových členů. Podle kapely půjde o snímek, který pojede od začátku do konce na plný plyn, stejně jako The Prodigy. Více podrobností o chystaném dokumentu bychom se měli brzy dozvědět.

Diskografie The Prodigy

1992 – Experience
1994 – Music For The Jilted Generation
1997 – The Fat Of The Land
2004 – Always Outnumbered, Never Outgunned
2009 – Invaders Must Die
2015 – The Day Is My Enemy
2018 – No Tourists

Zdroj: Side-Line


Přidat komentář