Z obalu nové desky. Foto: Trentemoller.com

Trentemøller chystá šesté album. Poslechněte si dva nové singly

Dánský multiinstrumentalista Trentemøller chystá na začátek příštího roku již šesté studiové album s názvem Memoria. Deska vyjde na labelu In My Room, který tento hudebník mimochodem založil.


Anders Trentemøller je tak trochu nekonvenčním producentem. Rozhodně se nedrží žádných trendů. Ty v podstatě ignoruje a jde si svojí vlastní cestou. Jeho dosavadní alba jsou plejádou mimořádně vydařených skladeb, pohybujících se na hranicích temné elektroniky, idm a ambientu.

Kvalitní pastva pro uši přijde zcela jistě i s novou deskou, ze které si můžete poslechnout již dva singly – „In The Gloaming“ a „All Too Soon“.

Trentemøller – diskografie

2009 – The Last Resort
2010 – Into the Great Wide Yonder
2013 – Lost
2016 – Fixion
2019 – Observe





Napsat komentář